Om os

Vi er et dansk par, som  blev forelskede i Costa Del Sol. Vi var så glade for Andalusien, at vi besluttede os for at flytte til Spanien. Under vores mange ture fra Danmark til Malaga, oplevede vi at det ofte var meget svært at at handle ind om aftenen og om søndagen og for at være helt ærlige var det, det sidste vi ønskede efter en lang flyvetur. Vi besluttede os derfor,  for at hjælpe andre rejsende og startede derfor StartPackage-Malaga.com.
StartPackage-Malaga er en service, hvor vi tilbyder at klare indkøbene for dig. Vores mål er at gøre din rejse lettere og mindre stressende. Når du lejer en bil hos Malagacar.com, eller bestiller transfer gennem Malagatransfer.co.uk får du nu mulighed for at købe en StartPakke,  hvor vi sørger for alt det der skal til, for at du får en god start på din ferie. Pakkerne indeholder alle de basale nødvendigheder som du har brug for til jeres første morgenmad/frokost/natmad til  2-4 pers. og der kan derudover tilføjes yderligere varer efter eget ønske.
Du har også mulighed for at  sammensætte din egen, StartPakke, mindste køb 19,75€  ved at vælge imellem, alle vores produkter i vores webshop.
Varerne leveres i en fin køletaske med isposer, så din mad og drikke holdes kolde, indtil du når helt frem til din destination, tasken udleveres når du afhenter din lejebil. Vi leverer 24/7
 
Kontakt os endelig hvis I har nogen spørgsmål.
Rigtig god ferie!
Mange venlige hilsner
Annette Lind & Kim Lauridsen
Startpackage-Malaga
Calle del Sauce 62, casa 3
29640 Fuengirola